cache-cache

Bestelhoeveelheid: per 10 stuks. Formaat: kaart 10,5 x 15 cm, envelop 11,5 x 16,5 cm
Uitklapbare wenskaarten van Sophie Turrel. Grappige kaarten met een verrassende binnenkant. De kaart wordt geleverd met envelop. Van Editions des Correspondances. De kaarten zijn gedrukt in Frankrijk.

Ben jij ooit op een dinosaurusverjaardagsfeestje geweest? En wat denk je dat er gebeurt met een verjaardagstaart als de kaarsjes worden uitgeblazen door een bende hebzuchtige draken? Wist je dat er een standvastige vriendschap ontstond tussen een nijlpaard en een muis? En katten smelten van romantiek voor een zonsondergang? Heb je er ooit aan gedacht om dankjewel te zeggen door struiken te snoeien? En wie zou zich niet laten inspireren door een yogaleraar panda? Hoe wens je volgens jou een dierbare het beste?
Sophie Turrel behandelt de gevarieerde en traditionele thema's van kaarten voor diverse gelegenheden: u kunt een van haar kaarten aanbieden ter gelegenheid van een verjaardag, een geboorte, paasvieringen, een bruiloft. Tijdens je vakantie of om jezelf te laten zien aan een zieke vriend(in). Je kunt ook gewoon een cache-cache-kaartje sturen uit vriendschap, om een ​​geliefde te laten lachen en de dag op te fleuren. Om te zeggen en nog eens te zeggen, omdat we het nooit genoeg zeggen: “Ik hou van je”…
Veel plezier en amuseer ze... want uiteindelijk is de vraag die iedereen stelt: "Kun jij raden wat er in de kaart gebeurt?"

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-64 van 111

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina