WB005501 Beer - Wilberry Eco Comforters

De langverwachte Wilberry Eco Comforters zijn gemaakt van de zachtste materialen die zijn getest volgens de hoogst mogelijke veiligheidsnormen, allemaal gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen. Deze prachtige knuffels zijn geschikt vanaf de geboorte, met geborduurde ogen en in de vorm van een deken. Het ideale cadeau voor zowel baby's als peuters.
Deze knuffel is perfect voor kleine handjes en kan overal mee naartoe worden genomen. Hij is een waar genot en spreekt zowel baby's als kinderen aan naarmate ze groter worden.

Goed voor de baby, goed voor de planeet - deze maken deel uit van de groeiende Eco-collectie van The Puppet Company - gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen. Deze knuffels zijn ongelooflijk zacht en afgewerkt volgens de hoogste standaard, met geknoopte armen en benen voor extra detail en zintuiglijk spel.
De perfecte 'eerste vriend' die troost en vreugde biedt. Deze collectie is ontworpen als aanvulling op de populairste kinderkamer- en speelkamerthema's en ziet er net zo goed uit op planken en in kinderdagverblijven als wanneer er mee wordt gespeeld.

Zacht, veilig en absoluut schattig. Deze stimuleren de ontwikkeling van de fijne motoriek en kunnen worden gebruikt voor interactie tussen volwassene en baby.

Geschikt vanaf de geboorte.

Gemiddelde hoogte 26 cm

login voor prijs
op voorraad bij The Puppet Company
SKU
WB005501